A A A

Въпроси и отговори

 

 

 

 

 

Биорезонансният метод на лечение от кого е създаден?

 

От американският доктор Реймънд Райф в началото на XX век. (Повече за него може да прочетете ТУК) Доразвит от д-р Хулда Кларк през 80-те години.

 

Защо да избера биорезонансния метод на лечение?

 

Лечението с лекарства се опитва да отстрани последствията от болестта, а биорезонансния метод причините. Това го прави много по ефективен. Освен това е значително по-евтин. Инвестицията в такъв апарат е еднократна за разлика от лекарствата. Друго предимство е неговата универсалност - ефекта му е върху всички болести причинени от патогени, вируси и бактерии.

 

Къде мога да науча повече за биорезонансната терапия?

 

Най-добрият източник на информация за този метод на лечение са книгите на д-р Хулда Кларк. Най-известната от тях е "Лечение на всички болести", която е преведена на български език и е налична на пазара.

 

Наистина ли лекува този метод?

 

Това са заключенията на д-р Кларк посветила живота си на него. Д-р Райф е имал списък от 500 болести които напълно е лекувал. До същия извод след прилагането му стигат много специалисти по света. Помогнал е на хиляди хора да се излекуват.

 

Защо този метод не се прилага в болниците и не е масово разпространен?

 

Въпрос на който само болниците и фармацевтичните компании могат да отговорят.

 

Продуктите на "Nora research" по какъв начин са направени?

 

Продуктите ни са съобразени напълно с научните трудове на д-р Райф и д-р Кларк. Съчетани са със съвременни електронни технологии за да бъдат максимално удобни и ефективни.


Аз съм здрав. Мога ли да се третирам с биорезонанс и какво ще ми помогне  това?

 

Метода не се прилага само върху болни хора. Във всяка една човешка клетка и атом съществуват електромагнитни сили и взаимодействия. Метода влияе пряко върху тях. Подобрява се имунната система и кръвообръщението. Тонуса се повишава и се намалява затлъстяването поради подобрената обмяна на веществата.

 

Вреди ли по някакъв начин третирането с биорезонанс?

 

Не. Нито д-р Райф, нито д-р Кларк са установили вреда върху организма. Разбира се има някой странични ефекти които са нормални след като се разбере в детайли метода. Поради убиването на вредни микроорганизми в човешкия организъм се натрупват токсини които трябва да бъдат изхвърлени от него чрез отделителните му системи. За това обикновено няколко дни след започването на терапията човек чувства състояние на отпадналост - това е сигурен знак, че се лекува. Това е временно състояние. По време на терапията се препоръчва консумацията на големи количества вода и плодове за да може токсините да излязат от организма. Съществува вероятност от появата на малки кожни ранички в точките на контакт с електродите вследствие от микротока и високата честота.

 

Защо наричат "Запер" апаратите за биорезонсна терапия?

 

Това е не съвсем коректно название на тези устройства. Точното име е: апарат за активна честотна биорезонансна терапия. Д-р Кларк в една от книгите си описва подобно устройство за терапия което е достъпно за самостоятелна изработка и го нарича "Запер". В своята практика тя използва много по-сложни апарати. Същото се отнася и за д-р Райф. Предлагания от нея "Запер" в книгата е сравнително малко ефективен в сравнение с професионалните апарати основани на този метод към които спадат и продуктите на Nora research.