A A A

За биорезонансната терапия

 

Електронният апарат за активна биорезонансна терапия на Nora Reasearch - "Tangra" e базиран върху трудовете на доктор Хулда Кларк. Повече за неговите особености може да намерите в категорията "Продукти".

 

 


 

 

През тридесетте години на миналия век американецът д-р Реймънд Райф, създава технология с която поставя край на всички болести. Звучи невероятно, но това е   устройство което с електромагнитни полета на резонансен принцип  убива всяка болестотворна бактерия, вирус или какъвто и да е микроорганизъм и паразит.

 

 


 

 

През последните години д-р Hulda Clark (Хулда Кларк) от САЩ разработва и създава   сходни революционни методи за успешно лечение на   всички същестуващи болести, на базата на унищожаване на болестотворните организми (вируси, бактерии, микроби) посредством нисковолтови (10-30 волта) електрически импулси.

 

Д-р Hulda Clark твърди, че зад много болести и болестни състояния включително СПИН (AIDS), рак, фибромиозит и фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС, умора, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, кариес, безсъние, алергии, депресия, шизофрения, болест на Крон, ставна и мускулна болка, болки от всякакъв произход, и др.се крие някаква инфекция. Инфекция е състоянието на заразяване с паразити. Паразити са всички бактерии,   гъбички (напр. Кандида), вируси и червеи - глисти, тении и др. В ежедневието най-често ги свързваме с явните болести предизвикани от бактерии и вируси - HIV, грип, рубеола, херпес, заушка, тиф, сифилис, трипер, скарлатина, коклюш, салмонелоза, тетанус, хепатит, стафило- коки, стрептококи,   холера, хламидии, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и много други.
Своите твърдения д-р Hulda Clark е развила в няколко книги. Ето информация за някои от тях:

 

The cure for all cancers - Лечение на всички видове рак - превод на български      

The cure for all advanced cancers - Лечение на всички форми на напреднал рак      
Според официалната статистиката   у нас ежегодно от рак се разболяват 30 000 души и 20 000 ни напускат преждевременно. А колко ли е броят на отишлите си   без да са диагностицирани? Болните са повече от 270 000 хиляди. Изводът е, че употребяваните лекарства не са ефективни, а всички знаем, че са и твърде скъпи.

Съвременната медицина   отдавна е установила, че всяка болест в човешкото тяло от най-леката настинка до РАКА   и СПИНА , освен фрактурит се дължат на инфекциозни вируси и бактерии – паразити установяващи и размножаващи се в човешкия организъм, и хранещи се от него.

Всеки един микроорганизъм – паразит е изключително чувствителен към протичащи през него електрически импулси така че може да загине   и от най-слабо напрежение минаващо през него. Ако за да бъде поразен човек с електричество е нужно напрежение от порядъка на 80 – 100 волта и нагоре, то на паразитите : вируси и бактерии е достатъчно напрежение от порядъка на 10-30 волта и минимален ток 100 - 600 микроампера.  
Според изследванията   и лечебната практика на д-р Хулда Кларк , използването на електронният разработен от нейният син, електронен Запер освен, че   е изключително ефективно срещу всяко болестно състояние, то води до излекуване и на тежки случаи на РАК и СПИН за кратък период на третиране (от книгата и "Лечение на всички болести"). Още в първите дни на лечението със ЗАПЕР, жизненият тонус на ползващите го се повишава. Нормализира се кръвното налягане, кръвната захар. Стабилизира се обмяната на веществата. Подобряват се паметта   и мозъчната дейност. Организъма   се изчиства от токсини и отрови приети посредством храната, водата и въздуха (средата).