A A A

Новини

 

 

 

 

 

 

02.2015 Пусната е производство обновенa версия на утвърдения апарат за биорезонансна терапия "Tangra 2". Подобрен е дизайна на корпуса с цел по-голямо удобство. Значително е понижена консумацията на енергия, захранването се осъществява от 9 Волта батерия. Налична е и комбинирана версия на апарата, която може да се захранва както от батерия, така и от мрежата 230V посредством адаптер. Останалите характеристики са запазени: 4 програми за терапия, 2 нива на изхoдна мощност.

 

07.2014 Пуснат е в производство подобрения апарат за сребърна вода "Ponor". В неговата конструкция са взети на предвид препоръки на клиенти през годините на експлоатация на този утвърден продукт. Увеличен е максималният обем на йонизираната вода, като вече е налична програма за 10 литра. Освен това е въведена специална програма за производство на сребърна вода с висока концентрация за лечебни нужди, което улеснява максимално потребителя. Намалена е консумацията на енергия на апарата, както е подобрена конструкцията му.

 

03.2014 Пусната е в производство серията апарати "Triton" за омекотяване на твърда вода (антиваровик). С тяхна помощ се осъществява ефективно омекотяване на водата и отстраняване на вредите причинявани от твърдата вода. Основна и важна характеристика е редуцирането на отлагания от котлен камък (т.н. варовик). Характеризират се с ефективност, икономичност, дълъг живот и улеснена употреба. Изцяло проектирани и произведени в Европейският съюз. Придружени са от подробна документация на български език. Всички подробности може да откриете на страницата на  "Nora Research - water solutions" която се намира ТУК. Могат да бъдат закупени на преференциални цени от Интернет магазина.

 

04.2012 Пуснат е в производство нов професионален апарат за биорезонансна терапия "Heiron" (Хейрон). Отговарящ на всички изисквания за контактна биорезонансна терапия по трудовете на д-р Райф и д-р Кларк. Покриващ напълно целия честотен диапазон Rife/Clark/CAFL без допълнителни платени програми за различни заболявания характерни за подобни апарати. Подходящ за професионални терапевти или самостоятелна употреба. Всички подробности за апарата може да намерите ТУК.

 

02.2012 Очаквайте скоро нов професионален апарат за биорезонансна терапия "Heiron" (Хейрон). Специално конструиран да удовлетворява всички изисквания за професионална контактна биорезонансна терапия според  трудовете на на д-р Хулда Кларк (Hulda Clark) и д-р Реймънд Райф (Raymond Rife). Регулируема честота от 0 - 10 000 000 Hz с което се покрива целият спектър Rife/Clark. Точно задаване на честота според списъците с честоти - стъпка 1 Hz. Два режима на терапия: правоъгълен (Clark), синус (Rife). Адаптивна изходна мощност (0-22V), индикатор за чувствителност, прецизен LCD дисплей, квазисензорни бутони и джойстик, 4 степенна защита. Два вида/комплекта контактни електроди: ръкохватки и гривни. Подробна инструкция за експолатация + книга с честотите за контактен бирезонанс на Rife/Clark. Без платени програми с честоти характерни за подобни апарати - универсалност, мощност и практичност в един апарат. Подходящ за професионални терапевти или самостоятелна употреба.

 

11.2011 Пуснат е в производство нов професионален апарат за сребърна йонизация "Ponor PRO". Специално разработен за резервоари с голям обем (от 10 до 1000 литра), както и за кладенци и сондажи за питейна вода с дневна консумация от 10 до 1000 литра. Характеризира се с уникалност, качество, стабилни параметри и дълъг живот.

 

10.2011 Очаквайте скоро нов продукт: "Ponor PRO" - професионален сребърен йонизатор за големи обеми питейна вода (резервоари, кладенци и сондажи).

 

03.2011 Пуснат е в производство нов апарат за биорезонансна терапия - "Tangra Mini". Изработен е точно съгласно оригиналната схема на Запер (Зепер, Zapper) публикувана от д-р Хулда Кларк в нейната книга “Лечение на всички болести”, като в този смисъл може да бъде наречен “Запера на Хулда Кларк”.  Предназначен е за хора желаещи да практикуват универсалната антипаразитна терапия описана от д-р Кларк с описания от нея Запер. Характеризира с достъпност, надеждност, удобство и подробна инструкция за експлоатация.

 

01.2011 Възползвайте се от зимната промоционална оферта за част от изделията на "Nora research". Посочените цени са валидни до изчерпване на наличностите. Промоцията* е валидна само за покупки през интернет магазина в който може да влезете от ТУК.

 

* Промоцията важи само за територията на Р.България.

 

01.2011 Екипът на "Nora research" пожелава много здраве и успехи през новата 2011 година на всички свои клиенти и партньори! Благодарим ви!

 

07.2010 Възползвайте се от изключителните цени на лятната промоционална оферта за част от изделията на "Nora research". Посочените цени са валидни до изчерпване на наличностите. Промоцията е валидна само за покупки през интернет магазина в който може да влезете от ТУК.

 

03.2010 Пуснат в производство е нов апарат за квантова терапия* "Hera"

 

*Квантовата терапия е модерно направление в съвременната медицина. Използва се в повече от 9500 болници в Русия и Европа. Абсолютно безопасен вид терапия, която спомага за лечението на повече от 200 болести. Основава се на принципа на добавянето на енергия в болните човешки клетки, като по този начин възстановява организма. Болните клетки изпадат в състояние на ниска активност и спират да се делят. С помощта на мощни кратки квантови импулси  към тях се добавя енергия и те повишават своята активност стотици пъти, като по този начин организма се възстановява. Импулсите с които се облъчва тялото са в диапазона 500nm - 2000nm. Самото квантово облъчване се извършва с "глава" която се поставя върху болния участък. Апарата "Hera" се характеризира с 4 програми за квантова терапия, които са съобразени с постиженията в тази област. Притежава висока изходна мощност с което се постига пълно проникване на квантовите лъчи в човешките тъкани и клетки. Предвидени са три автоматични интервала за време на терапия.  Налична е подробна инструкция за експлоатация на български език. Може да бъде използван от специалисти в тяхната практика, от терапевтични и спа центрове, както и за самостоятелна употреба. Изключително ефективен метод за борба с множество болести ( артрити, артрози, ставни и мускулни заболявания, рани, тумори и др).

 

03.2010 Продуктите на "Nora research" са представени в НДК от официалния дистрибутор "ИЗИДЕТОКС" на специализираното изложение за здравословен начин на живот "Алея на здравето" провеждащо се от 12 Март до 14 Март.

 

03.2010 Очаквайте скоро професионален апарат за квантова терапия "Hera".

 

03.2010 Очаквайте серията апарати за борба с вредители "Ares": Ares 1 - за борба с гризачи (плъхове и мишки); Ares 2 - за борба с насекоми (хлебарки и др.); Ares 3 - за борба с комари. Ефективни електронни устройства спомагащи за трайното прогонване на вредителите от вашия дом или офис.

 

01.2010 С цел улесняване на покупките е пуснат електронен магазин. Чрез него всички избрани продукти ще бъдат доставени до Вашия дом или населено място посредством обикновена поща или куриер по Ваш избор. Създадени са няколко варианта на плащане и доставка. Пазарувайки чрез него спестявате от 10 до 30 %. Може да влезете от менюто "Електронен магазин" или от ТУК

 

12.2009 Продуктите на "Nora research" ще бъдат представени представени в НДК София от официалния дистрибутор "ИЗИДЕТОКС" на  Коледния базар провеждащ се от 11 Декември до 30 Декември 2009 година.

 

12.2009 Пуснат е в производство нов апарат за биорезнонасна терапия - "Tangra 2". Характеризира се с 4 програми за терапия, включително КВЧ терапия с висока честота действаща пряко на защитните сили на човешкия организъм. Налични са регулатор на изходната мощност, звукови и светлинни индикатори. Апарата е с повече възможности от утвърдения "Tangra", което го позиционира в по-горния клас апарати.

 

10.2009 Продуктите на "Nora research" са представени в НДК от официалния дистрибутор "ИЗИДЕТОКС" на специализираното изложение за здравословен начин на живот "Алея на здравето" провеждащо се от 28 Октомври до 1 Ноември.

 

10.2009 Очаквайте скоро нов продукт за биорезонансна терапия "Tangra 2". Апарата е базиран върху утвърдения "Tangra", като се характеризира с наличието на 4 програми за лечение и 2 степени на мощност. Налична е КВЧ терапия с висока честота която е в пъти по-ефективна срещу някой вируси и заболявания.

 

10.2009 Нов дистрибутор за on-line поръчки - Интернет хипермаркет "МИТ" www.mit.bg

 

10.2009 Пуснат е в производство апарат "Tangra" V1.1 с комбинирано захранване. С тази промяна апарата вече може да бъде захранен както от мрежата, така и от батерия.

 

10.2009 В процес на разработка е мобилен апарат за квантова терапия.

 

09.2009 В процес на разработка е нов продукт - ефективен йонизатор на въздуха. Пречистващ, освежаващ и зареждащ въздуха със здравословни йони убиващи всички микрорганизми.

 

09.2009 В процес на разработка е професионален уред за йонна детоксикация на организма.

 

Основаващ се на научното откритие на американските учени Peter Agre и Roderick MacKinnon, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 година. Разработен е метод, при който се реализира апаратна йонизация на водата (молекулата на водата се разделя на един отрицателен ОН- йон и един положителен Н+ йон). Съгласно научното откритие полученото отрицателно електрическо поле може да бъде използвано за възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките. За целта се използват краката (стъпалата) на човека, където са разположени около 2000 пори, през които организмът извършва и естествената си детоксикация чрез изпотяване. Проникналите в човешкия организъм отрицателни йони възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделяне на натрупаните в клетките токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се "самоочистват" нормално. Възстановява се нормалната работа на органите, нормализира се стойността на РН. Отделените принудително токсини се събират в съда с вода, където се провежда йонизацията. За времето на една процедура (30 минути) водата от напълно бистра се оцветява видимо в плътен най-често тъмен цвят, според който цвят може да се направи косвен извод в кой човешки орган са били концентрирани максимално токсините и какъв е приблизително характерът на "замърсяването" на дадения организъм.